Maharishi Aromapleje

0,00DKK25.000,00DKK

WOOCS 2.2.3
Varenummer (SKU): UK Services-1 Kategori:

Beskrivelse

”Aromapleje med essentielle olier kan give dig større udstråling og velvære, højere livskvalitet og dybere søvn. Det første skridt at lære, hvordan du bruger de små flasker med koncentreret solskin korrekt. Aromaterapi stammer oprindeligt fra Ayurveda, så hvis du gerne vil vide mere om, hvilke olier du kan bruge, samt hvor, hvornår og hvordan du bruger olierne for størst mulig virkning, er du velkommen til at ansøge om at blive optaget på mine kurser i Maharishi Ayurveda. læs mere her: https://www.charlottebech.dk/uddannelser-i-ayurveda/.”

Uddannelse til Velværekonsulent i Maharishi Aromapleje:
Del A: Tre moduler med live undervisning af læge Charlotte Bech, hvor hvert modul forløber over 2 dage:
Alle dage kl. 9-17

Indimellem modulerne og bagefter modulerne deltager du i et videokursus med 92 lektioner. Desuden mødes du med din aromamakker for at prøve olierne af i praksis. 

Datoer kommer snart

Kurset er med personligt fremmøde, da det er baseret på en direkte oplevelse af olierne. Indimellem modulerne tager man et videokursus i aromataerapi online på 92 lektioner (som er på engelsk). Desuden får man en aromamakker, som man mødes med regelmæssigt og dufter til olierne og oplever dem sammen med. 

Del B:
Datoer bliver lagt op, når der tilstrækkeligt mange, der udviser interesse for dette kursus.

Yderligere information

Select Service

Aroma workshop, Del A Maharishi Aroma, Del A Maharishi Aroma for TM-udøvere, Del B Maharishi Aromaterapi, Samlet betaling med rabat for Del A og Del B, Forhandleruddannelse, Retræte med aromapleje

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Maharishi Aromapleje”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go to Top